Gastenboek

Laat een bericht achter!

NICO ROODNAT ~ 19-12-18

Alle IJsselmannen en hun meisjes goede Kerstdagen en een gezond 2019 gewenst.
Bedankt voor de gezellige en mooie optredens , die ik heb meegemaakt. Zouden er 3 zijn , werden er uiteindelijk 12.
Tot ziens in 2019. Nico en Suzan Roodnat
PS. Seelze is onvergetelijk.

TOOS BLEIJENBERG ~ 19-12-18

IJsselmannen,
Het was weer een geweldige Gala-avond afgelopen zaterdag in De Drie Maenen.
Voor de Pauze mooi gezongen liederen en na de Pauze een geweldige Musical.
Dat was echt lachen en genieten hoor en heel de zaal genoot volop mee.
Tot volgend jaar !!

A.V.D.ZWET JULANADORP ~ 6-12-18

wat een prachtig en gezellig optreden tijdens het zomeravond concert
heerlijk om op you tube te zien en te beluisteren

KEES VAN DIJK ~ 13-11-18

Afgelopen zaterdag 10 november 2018 weer genoten van jullie optreden op de Spido boot. Ik was daar bij aanwezig i.v.m.mijn 50 jarig jubileum van de vakbond FNV.
Nogmaals het was GEWELDIG.

PIET WESTBROEK ~ 6-10-18

Val-meteen-met-de-deur-in-huis ! Prachtkoor !! Het optreden in 'onze' IJsseldijkkerk jl zaterdag 6 oktober maakte veel los. Er is kwaliteit binnen deze zingende mannen en overige musici. Solo-zangers, Accordionisten, gitaar, er verschijnt zomaar een mondharmonica en een zanger welke deze moeiteloos bespeelt. Er kan veel bij dit koor !


Wat mooi zo'n avond in een sfeervolle dorpskerk. Ik vond het eer om voor deze mannen te mogen kosteren.
Koor en bezoekers 'begrijpen elkaar meteen' na de inzet van het eerste lied. Meezingen ? Geen probleem !!

Mede hierdoor had de - overigens kundige - dirigent deels misschien wel een makkie deze avond. Omdraaien richting publiek was voldoende om hen mee te laten doen. Heel waardig dat deze man ook na elk lied zijn (zeemans)pet even afzette.

Het zal zo kunnen zijn dat bij een shantyfestival een - kleiner koor - het (met alle respekt overigens) het lastig kan hebben om een koor als De IJsselmannen te evenaren. Zeker wanneer men 'erna mag'. Bedenk dat een groot koor (en dat is men) al de nodige indruk maakt.

Kortom. Er 'gebeurt iets' wanneer dit koor komt zingen. IJsselmannen: kom vaker naar de IJsseldijkkerk in Krimpen. Koesteren deze vormen van vermaak, ...Er is al veel te veel verdwenen aan goede gebruiken...

De-kerk-en-bezoekers-wachten-u !!!
RIET VAN HEES ~ 23-09-18

Hallo Jur v. Olderen, dankjewel voor je gastenboek berichtje, heel leuk. Het was een hele gezellige middag in Alblasserdam zo met beide koren. Een ieder kon heerlijk meezingen wie dat wilden, dat is goed voor "lijf en geest" zullen we maar zeggen. Via deze weg mijn complimenten voor Shantykoor "de IJsselmannen", een pracht koor, houden zo!!!! Hopelijk treffen beide koren elkaar nog eens ergens, wie, weet, waar!!
Een vriendelijke zanggroet van Riet van Hees, voorzitter Arkels Visserskoor.

STICHTING HAVENFESTIVAL ALBLASSERDAM ~ 19-09-18

Beste Scheepsmaten
Wat hebben jullie de boel vermaakt tijdens het 28e Havenfestival te Alblasserdam.
Heb tijdens de braderie en de dagen erna vele positieve reacties mogen ontvangen, men sprak onder andere over een mooie klankkleur en hoe men het bracht.
We zijn nog niet van elkaar af.

met vriendelijke groeten
Stichting Havenfestival Alblasserdam

RENGER BOS ~ 18-07-18

Zojuist jullie gehoord tijdens de Spakenburgse dag. Goed koor en heerlijk zingen zonder die verschrikkelijke tekstboeken voor de neus, wat je zo vaak ziet. Dit is veel mooier om te zien. Goeie bassist en leadgitaar met zijn naslag en heel mooi om ook de mondharp te horen. De bongo's passen ook goed en klinken mooier dan een grote trom. Gelijk de nieuwe CD maar gekocht. (Miste wel een scherm waar het publiek de tekst/refrein kan zien en meezingen)

DINIE VISSCHERS ~ 16-07-18

Halllo IJsselmannen
Pas geleden mochten wij van u de nieuwe cd ontvangen omdat wij een radioprogramma maken bij Omroep Zuidplas, op de maandagmorgen "Laat nog eens horen?"genaamd. Elke week laten wij een shantykoor horen en het bijzondere is dat jullie elke week te horen zijn in het eerste uur en in het derde uur van die morgen een ander shantykoor.maar dat is heel willekeurig, maar in het eerste uur horen we de stemmen altijd van de IJsselmannen, vanmorgen Bora Bora. Prompt kwam er telefoon van een luisteraar die met zijn kopje koffie zat te genieten, een luisteraar uit een verzorgingshuis. onze complimenten voor jullie enthousiaste zang en spontaniteit daar in.
hartelijke groet van Jan en Dinie Visschers-de Wit

ANNIE DEN HOLLANDER ~ 2-07-18

Weer genoten van jullie optreden in Ijsselmonde bij de paardenmarkt geweldig, wat is het iedere keer weer een feest

Copyright © 2015 De IJsselmannen. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum