Gastenboek

Laat een bericht achter!


Deze verklaring kunt u hier vinden

TOOS BLEIJENBERG
~ 19-12-18
IJsselmannen, Het was weer een geweldige Gala-avond afgelopen zaterdag in De Drie Maenen. Voor de Pauze mooi gezongen liederen en na de Pauze een geweldige Musical. Dat was echt lachen en genieten hoor en heel de zaal genoot volop mee. Tot volgend jaar !!
A.V.D.ZWET JULANADORP
~ 06-12-18
wat een prachtig en gezellig optreden tijdens het zomeravond concert heerlijk om op you tube te zien en te beluisteren
KEES VAN DIJK
~ 13-11-18
Afgelopen zaterdag 10 november 2018 weer genoten van jullie optreden op de Spido boot. Ik was daar bij aanwezig i.v.m.mijn 50 jarig jubileum van de vakbond FNV. Nogmaals het was GEWELDIG.
PIET WESTBROEK
~ 06-10-18
Val-meteen-met-de-deur-in-huis ! Prachtkoor !! Het optreden in 'onze' IJsseldijkkerk jl zaterdag 6 oktober maakte veel los. Er is kwaliteit binnen deze zingende mannen en overige musici. Solo-zangers, Accordionisten, gitaar, er verschijnt zomaar een mondharmonica en een zanger welke deze moeiteloos bespeelt. Er kan veel bij dit koor !Wat mooi zo'n avond in een sfeervolle dorpskerk. Ik vond het eer om voor deze mannen te mogen kosteren. Koor en bezoekers 'begrijpen elkaar meteen' na de inzet van het eerste lied. Meezingen ? Geen probleem !!Mede hierdoor had de - overigens kundige - dirigent deels misschien wel een makkie deze avond. Omdraaien richting publiek was voldoende om hen mee te laten doen. Heel waardig dat deze man ook na elk lied zijn (zeemans)pet even afzette.Het zal zo kunnen zijn dat bij een shantyfestival een - kleiner koor - het (met alle respekt overigens) het lastig kan hebben om een koor als De IJsselmannen te evenaren. Zeker wanneer men 'erna mag'. Bedenk dat een groot koor (en dat is men) al de nodige indruk maakt.Kortom. Er 'gebeurt iets' wanneer dit koor komt zingen. IJsselmannen: kom vaker naar de IJsseldijkkerk in Krimpen. Koesteren deze vormen van vermaak, ...Er is al veel te veel verdwenen aan goede gebruiken...De-kerk-en-bezoekers-wachten-u !!!
RIET VAN HEES
~ 23-09-18
Hallo Jur v. Olderen, dankjewel voor je gastenboek berichtje, heel leuk. Het was een hele gezellige middag in Alblasserdam zo met beide koren. Een ieder kon heerlijk meezingen wie dat wilden, dat is goed voor "lijf en geest" zullen we maar zeggen. Via deze weg mijn complimenten voor Shantykoor "de IJsselmannen", een pracht koor, houden zo!!!! Hopelijk treffen beide koren elkaar nog eens ergens, wie, weet, waar!! Een vriendelijke zanggroet van Riet van Hees, voorzitter Arkels Visserskoor.
STICHTING HAVENFESTIVAL ALBLASSERDAM
~ 19-09-18
Beste Scheepsmaten Wat hebben jullie de boel vermaakt tijdens het 28e Havenfestival te Alblasserdam. Heb tijdens de braderie en de dagen erna vele positieve reacties mogen ontvangen, men sprak onder andere over een mooie klankkleur en hoe men het bracht. We zijn nog niet van elkaar af.met vriendelijke groeten Stichting Havenfestival Alblasserdam